Borza a gasit cumparator pentru un penthouse de 370.000 euro in cele mai inalte blocuri noi din Bucuresti

Asmita Gardens a vandut apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania – 92 m de sol. Apartamentul de tip penthouse se afla la etajul 25 al celui de-al treilea turn si are o suprafata utila de 186 mp si o terasa exterioara de 205 mp, apartamentul se remarca si prin inaltimea interioara de 6 m care va permite cumparatorului crearea un etaj interior si extinderea spatiului locuibil pana la 372 mp.

Apartamentul a fost achizitionat fara finisaje la o valoare de 372.000 euro, Mark Hoddinottt- cumparatorul, urmand sa faca mai multe schimbari in privinta structurii interioare (compartimentare, reorganizarea tubulaturii, etc), pentru a obtine spatiul dorit. Noul proprietar a angajat-o pe Alina Vasile, un specialist in design interior de la compania EV Design pentru a dezvolta un concept modern de arhitectura si design pentru acest apartament, a anuntat Remus Borza, partener in cadrul Euro Insol administratorul judiciar al proiectului.

Situat in imediata vecinatate a Parcului Tineretului si a Parcului Urban Vacaresti, complexul rezidential Asmita Gardens este dezvoltat pe o suprafata de 27.000 mp, avand 765 de apartamente de 1, 2 , 3 si 4 camere. In prezent mai sunt disponibile la vanzare 336 apartamente din care 330 sunt apartamente cu 2, 3 si 4 camere si 6 apartamente de tip penthouse. Toate cele 70 de apartamente tip studio s-au vandut. Proiectul beneficiaza de 6.200 mp de spatii comerciale, 9.000 mp de gradini si locuri de joaca pentru copii. In cadrul complexului functioneaza Clubul 168 Sport, cel mai mare Spa dezvoltat intr-un ansamblu rezidential si supermarketul La Doi Pasi, franciza Metro.

Inaugurat in iunie 2012 in urma unei investitii de 120 de milioane de euro, complexul rezidential Asmita Gardens este cel mai scump proiect imobiliar dezvoltat in Romania. Asmita Gardens este administrata in prezent de Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri