JYSK va deschide pe 10 aprilie un magazin de mobila in Colosseum Retail Park din Capitala

Retailerul danez de mobila JYSK va deschide joi, pe 10 aprilie, un nou magazin in Colosseum Retail Park de pe soseaua Chitila, din Bucuresti.

Compania Nova Imobiliare, cu capital britanic, ia in calcul dezvoltarea parcului de retail Colosseum din Chitila cu inca 15.000 metri patrati, dupa ce grupul danez de mobila JYSK a inchiriat un spatiu de 1.200 de metri patrati, relateaza Mediafax.

"Acest nou contract de inchiriere cu JYSK este o dovada a increderii in piata de retail din Bucuresti si in special in parcul Colosseum, care devine o destinatie comerciala din ce in ce mai proeminenta. Numarul de vizitatori si vanzarile inregistrate de chiriasi sunt in crestere. De exemplu, doar in aceasta luna, traficul a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut. Luand in considerare acesti factori precum si noul contract de inchiriere incheiat cu JYSK, luam in calcul dezvoltarea parcului de retail cu inca 15.000 mp pentru a diversifica oferta de shopping catre clientii nostri", a declarat intr-un comunicat reprezentantul Nova Imobiliare.

Tranzactia a fost intermediata de JLL, agentul de inchiriere a proiectului. Colosseum Retail Park a fost inaugurat in 2011 si ofera 37.500 metri patrati de spatii comerciale, fiind situat in partea de nord-vest a Bucurestiului. Principalii chiriasi ai centrului sunt Carrefour, Leroy Merlin si Altex.

Reprezentantii JLL au declarat ca sunt in discutii avansate cu alti retaileri pentru ocuparea singurei unitati de mari dimensiuni vacante, de 2.200 mp, si negociaza contracte de preinchiriere a fazei urmatoare a parcului de retail.
"Vanzarile foarte bune inregistrate de chiriasii actuali si numarul de vizitatori in crestere, cu o rata ridicata de conversie, a trezit interesul altor retaileri care in mod traditional opereaza pe suprafete de mari dimensiuni in parcurile de retail si care intentioneaza sa aiba o prezenta notabila si in zona de nord-vest a Bucurestiului", a declarat Carmen Ravon, directorul departamentului de retail al JLL, responsabil pentru incheierea contractului.

Citeste si:
Spitalele care au beneficiat de fondul de urgență de 150.000 lei al...
Jysk România: 19 unități...

In Romania JYSK opereaza in prezent 14 magazine si are in plan sa ajunga la o retea de 100 de unitati pe termen mediu.

Grupul a intrat pe piata romaneasca in 2007 prin magazine in franciza, iar in luna martie a anului trecut a devenit proprietarul unitatilor din Romania si Bulgaria, managementul celor doua tari fiind reunit intr-un sediu central la Bucuresti.
Grupul fondat si controlat de omul de afaceri Lars Larsen are peste 2.100 de magazine in 35 de tari. Produsele comercializate in unitatile din Romania provin in mare parte din Danemarca, Polonia, China, Indonezia si Vietnam, precum si de la furnizori locali.

Parcul Colosseum urmeaza sa cuprinda in a doua faza si un mall, insa inceperea constructiei a fost amanata din cauza conditiilor dificile de pe piata imobiliara.

Citeste si:
Ce magazine sunt deschise și ce program au în centrul comercial...
Ce magazine sunt deschise,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri