Penthouse-ul din proiectul rezidential de lux Alia Apartments, una dintre cele mai scumpe proprietati de acest tip scoase la vanzare in Bucuresti, s-a vandut pentru aproape un milion de euro. wall-street.ro va prezinta cum arata locuinta care a scos un milion de euro din buzunarul unui cumparator.

La finalul lunii martie, Casa de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al Alia Apartments, si Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentia imobiliara care se ocupa de vanzarea proiectului, au finalizat vanzarea unui apartament de tip penthouse cu suprafata totala construita de 608 mp, situat la etajul 19 al unui bloc de 20 de etaje din cadrul complexului rezidential Alia Apartments din Bucuresti. Locuinta are doua living-uri, 3 dormitoare si un birou. Terasa apartamentului de la Arcul de Triumf are o suprafata de 160 mp ( cat 5 garsoniere de circa 30 mp), dispunand si de o piscina.

Penthouse Alia Apartments

Vanzarile din proiectul rezidential Alia Apartments au luat o turnura pozitiva dupa intrarea in insolventa a proiectului, fiind unul dintre ansamblurile rezidentiale pe care insolventa l-a revigorat. Firma Alia Inmobiliaria, dezvoltatorul complexului imobiliar din apropierea Arcului de Triumf finantat cu 25 milioane de euro de UniCredit Group, a intrat in insolventa in primavara lui 2012. Firma, parte a grupului spaniol Alius, a finalizat in 2010 complexul imobiliar Alia Apartments, in care au fost construite trei blocuri totalizand 124 de apartamente, in urma unei investitii de 50 milioane euro.

Proiectul, care include de la apartamente cu doua camere pana la apartamente duplex, dispune de o parcare subterana pe doua etaje, cu 200 de locuri, precum si de alte facilitati pentru locuitori, ca piscine, sauna, SPA si sala de fitness. Locuintele amplasate la ultimul etaj al fiecarei cladiri beneficiaza de piscina si gradina proprii, amplasate pe terase. Anul trecut in Alia Apartments s-au vandut locuinte de 11,2 mil. euro. In proiect detine un apartament si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Citeste si:
In proces de reorganizare, Dafora isi mareste afacerile cu 50%
In proces de reorganizare,...

Cititi si Cum au renascut afacerile imobiliare "adormite".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Doar 30% din tranzactiile imobiliare, realizate printr-un agent
Setari Cookie-uri