Cele doua noi magazine vor fi inaugurate simultan, in data de 17 aprilie, fiind localizate in Centrul Comercial Jupiter si in Centrul Comercial Euromall.

"Am ales aceasta dubla inaugurare la Pitesti tocmai pentru ca suntem convinsi de potentialul pe care il are acest oras. Pitesti este un oras dinamic, cu locuitori pasionati de moda, astfel ca ne asteptam sa fim bine primiti si aici, la fel ca si in toate celelalte orase in care este prezent H&M", a declarat Ralf Wein, country manager al H&M Romania.

Magazinul situat in Centrul Comercial Jupiter are o suprafata de 1.900 metri patrati, iar cel din Centrul Comercial Euromall de 1.300 metri patrati si vor cuprinde colectiile pentru femei, barbati, adolescenti si copii. Joi, H&M va deschide al doilea magazin din Galati in cadrul centrului comercial Winmark, cu o suprafata de 1.500 metri patrati, scrie Mediafax.

Citeste si:

In anul fiscal 2013, incheiat in noiembrie, vanzarile din Romania ale H&M au avansat cu 41%, la 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro).

Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice, anul trecut H&M Romania a obtinut anul trecut un profit net de 23,6 milioane lei (5,4 milioane euro), in crestere cu 52% comparativ cu valoarea din 2012. H&M a fost fondat in Suedia 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are 3.200 de magazine pe 54 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza.