Proiectul rezidential, denumit Puskin 11- Primavarii High Class Apartments, a fost demarat in vara anului trecut si va fi finalizat in august 2014. Dezvoltatorul este compania Dami Eco Electric, una dintre firmele importante din comertul cu materiale electrice, care colaboreaza cu multe din marile lanturi de bricolaj de pe plan local, cum ar fi Dedeman sau Leroy Merlin.

Proiect rezidential Puskin 11-Primaverii

Proiectul rezidential de lux se desfasoara pe 5 etaje, ce totalizeaza un numar de doar 3 apartamente: un apartament tip duplex dispus pe parter si etajul 1, un apartament cu trei camere - la etajul 2 si un penthouse dispus pe ultimele 3 niveluri - compus din 3 dormitoare si o terasa spectaculoasa, ce ofera o priveliste unica asupra cartierului Primaverii. Cel mai mic apartament are o suprafata de aproape 146 mp si o terasa de peste 12 mp, in timp ce cel mai mare aproape 250 mp si o terasa de 170 mp. Imobilul are la demisol si un spatiu comercial, care este disponibil la vanzare. Proiectul are locuri de parcare subterane.

Citeste si:

Proiectul rezidential Puskin 11-Primaverii

Preturile in proiectul rezidential incep de la 2.200 euro/mp. “In momentul de fata, dezvoltatorii ofera produse adaptate la contextul pietei. Dezvoltatorii au inteles care sunt noile conditii ale pietei si s-au adaptat, astfel ca preturile la locuintele in zone premium ale Capitalei sunt acum mult mai rezonabile fata de anii anteriori. Daca in 2007 vorbeam de 4.000 pana la chiar 7.000 euro/mp construit, acum putem vorbi de un pret care porneste de la 2.200 euro/ mp”, spune Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate, care adauga ca se asteapta la o crestere a proiectelor noi in zona.

“Dupa cativa ani de stagnare a segmentului imobiliar rezidential de lux, finalizarea proiectelor de acest tip indica o revenire a apetitului pentru investitiile imobiliare din nordul Capitalei. Din informatiile pe care le avem din piata, ne asteptam la o crestere a numarului de proiecte rezidentiale noi anuntate”, declara Mihai Dumitrescu.