Dezvoltatorul autohtohn IN-SPEKT Development va construi în nordul Capitalei un nou proiect rezidențial tip premium-boutique, valoarea proiectului fiind estimată la peste 20 de milioane de euro, iar finalizarea este preconizată pentru primăvara 2022.

Proiectul rezidențial Brick Lofts este dezvoltat în apropierea Promenada Mall și a zonei de birouri Dimitrie Pompeiu. Peste jumătate dintre unitățile noului proiect sunt loft-uri, apartamente cu înălțimi ample și ferestre imense, care inundă spațiul cu lumină.

Noul proiect rezidențial din București propune o comunitate restrânsă, exclusivistă, având doar 40 de apartamente, cu un mix de 2-4 camere dispuse pe un nivel si pe două nivele sub formă de duplex și loft. Acestea dispun de spații exterioare generoase, fie că este vorba despre terase sau grădini private pentru apartamentele de la parter.

IN-SPEKT Development este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de peste 20 ani pe piața din România. Compania activează în zona dezvoltării spațiilor rezidențiale și de birouri.

Retail jobs

Brick Lofts

Sursa foto: IN-SPEKT

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri