Dezvoltatorul imobiliar britanic London Partners a finalizat Soho Unirii, unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale dezvoltate in apropiere de zona Piata Unirii. Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere, incluse in trei cladiri cu un regim redus de inaltime, cinci etaje plus al saselea retras. Investitia in dezvoltarea Soho Unirii s-a ridicat la circa 26 de milioane de euro.

London Partners arata ca a obtinut recent "receptia lucrarilor din partea autoritatilor, in acest moment lucrandu-se la ultimele detalii ale proiectului, in special in zonele comune. Predarea efectiva catre cumparatori va fi realizata pana la finalul acestei veri, in functie de procesele individuale de cadastrare si intabulare".

Aproximativ 70% din apartamentele din cadrul Soho Unirii au fost achizitionate, procentul covarsitor al cumparatorilor fiind format din utilizatori finali, potrivit dezvoltatorului. De vanzarea proiectului se ocupa compania de consultanta imobiliara SVN Romania.

"Piata imobiliara din Romania este una atractiva si suntem satisfacuti de rezultatele inregistrate cu Soho Uniri, unde am deschis practic o noua zona de dezvoltare rezidentiala, in inima Bucurestiului. Analizam diferite oportunitati noi de investitii, fiind interesati atat de noi potentiale dezvoltari rezidentiale cat si de potentiale dezvoltari mixte, care sa includa atat spatii de birouri cat si rezidentiale”, a declarat Richard McLaughlin-Duane, managing partner London Partners.

London Partners este o companie britanica de dezvoltare imobiliara, parte a unui grup international activ pe piata romaneasca din 1994. SVN Romania este unul dintre cei mai mari jucatori de pe segmentul rezidential. Consultantii companiei au vandut in ultimii ani peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri