AFI Europe a lansat joi in AFI Palace Ploiesti Zappa Club & Lounge. Proiectul a necesitat o investitie de un million de euro si include o zona dedicata evenimentelor live, o camera VIP, dar si biliard, bowling si jocuri electronice.

Clubul, care acopera o suprafata de 1,500 de metri patrati si are o capacitate de 500 de persoane, completeaza conceptul de divertisment din AFI Palace Ploiesti, alaturi de Cinema City, inaugurat la sfarsitul lunii aprilie.

Proiectul a necesitat o investitie de un milion de euro si ofera vizitatorilor diferite zone de petrecere a timpului liber, reunite in acelasi spatiu, la etajul 1 al centrului comercial. Astfel, in afara de restaurant, bar si zona deschisa pentru concerte live, Zappa Club & Lounge include bowling, billiard, snooker, darts, jocuri electronice, club, dar si o zona VIP unde clientii se vor putea bucura de intimidate si de servicii personalizate.

Zappa Club

“Dezvoltarea proiectului Zappa Club & Lounge face parte din planurile noastre de a ne imbunatati mereu proiectele si a ne intampina clientii cu oferte si atractii unice. Centrul ofera, pentru prima data in Ploiesti, alaturi de Cinema City, o solutie complete de divertisment care acopera toate nevoile de distractie ale clientilor nostri. Vom continua investitiile, astfel incat sa punem la dispozitie cel mai bun mix de moda si divertisment”, a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe Romania.

zappa club bowling

Ideea acestui proiect a fost parte din planul initial al intregului concept de divertisment atunci cand a inceput constructia mall-ului AFI Palace Ploiesti si a venit in intampinarea tinerilor si adultilor din Ploiesti, care nu au foarte multe oferte de divertisment in oras.

AFI Palace Ploiesti a fost deschis la data de 3 octombrie 2013, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Mall-ul detine peste 100 de branduri renumite la nivel national si international, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri