Clubul, care acopera o suprafata de 1,500 de metri patrati si are o capacitate de 500 de persoane, completeaza conceptul de divertisment din AFI Palace Ploiesti, alaturi de Cinema City, inaugurat la sfarsitul lunii aprilie.

Proiectul a necesitat o investitie de un milion de euro si ofera vizitatorilor diferite zone de petrecere a timpului liber, reunite in acelasi spatiu, la etajul 1 al centrului comercial. Astfel, in afara de restaurant, bar si zona deschisa pentru concerte live, Zappa Club & Lounge include bowling, billiard, snooker, darts, jocuri electronice, club, dar si o zona VIP unde clientii se vor putea bucura de intimidate si de servicii personalizate.

Zappa Club

“Dezvoltarea proiectului Zappa Club & Lounge face parte din planurile noastre de a ne imbunatati mereu proiectele si a ne intampina clientii cu oferte si atractii unice. Centrul ofera, pentru prima data in Ploiesti, alaturi de Cinema City, o solutie complete de divertisment care acopera toate nevoile de distractie ale clientilor nostri. Vom continua investitiile, astfel incat sa punem la dispozitie cel mai bun mix de moda si divertisment”, a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe Romania.

Citeste si:

zappa club bowling

Ideea acestui proiect a fost parte din planul initial al intregului concept de divertisment atunci cand a inceput constructia mall-ului AFI Palace Ploiesti si a venit in intampinarea tinerilor si adultilor din Ploiesti, care nu au foarte multe oferte de divertisment in oras.

AFI Palace Ploiesti a fost deschis la data de 3 octombrie 2013, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Mall-ul detine peste 100 de branduri renumite la nivel national si international, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova.