„Flash Office Sollution este o companie cu o ascensiune rapida, in numai sase luni de activitate avand rezultate peste asteptari: primul centru din strada Armand Calinescu are deja un grad curent de ocupare de peste 75%, ceea ce ne face sa ne gandim la extindere”, a declarat Jose Ignacio de la Torre, noul director general al Flash Office Solutions. Flash Office Solutions este o companie care ofera spatii de birouri flexibile, la cheie. „De exemplu, la un birou IT&C automatul de cafea, viteza de Internet si facilitatile tehnice sunt cele mai importante si le gaseste la o dotare standard, dar pentru un cabinet de avocatura vom putea discuta, de ce nu, despre o sala de primire, una de meeting amenajata special si rafturi pentru dosare, astfel incat orice tip de activitate isi va putea gasi loc in centrul nostru. Vor veni la Flash Office ca la biroul lor propriu, doar ca nu vor duce grija lui, noi le vom oferi totul, inclusiv servicii de mentenanta a spatiului si administrare de retea de calculatoare, atunci cand este cazul”, declara Jose Ignacio de la Torre.

Jose Ignacio de la Torre este specializat in managementul de companii cu o dezvoltare rapida, pe segmente de piata care cunosc o dinamica deosebita si necesita calitati atat de leadership, cat si abilitati financiare si tehnice. Jose Ignacio de la Torre a condus in ultimii sapte ani filiala Alvarion din Spania, detinand functia de country manager al Alvarion Spain, unde anterior a ocupat functia de finance manager. Alvarion este un important furnizor mondial de solutii WiMAX. Jose Ignatio de la Torre detine un Master MBA in comert si a terminat studiile la Universitatea din Porto, fiind licentiat in business administration.

Flash Office Solutions este un centru de ultima generatie de instant&serviced offices, care asigura clientilor la costuri fixe spatii de birouri complet echipate si mobilate, pentru perioade foarte flexibile, cu toate serviciile necesare functionarii la cel mai inalt standard profesional. Compania Flash Office Solutions a fost infiintata in 2013, iar prima locatie operationala cu spatii de instant&offices este disponibila in cladirea Armand Calinescu 26.