Operatorul de coworking Flash Office se extinde cu 570 mp, în clădirea Maria Rosetti Tower 

Operatorul de spații coworking Flash Office Solutions va ocupa 2.520 mp din clădirea de birouri Maria Rosetti Tower, după extinderea spațiului cu o suprafață de încă 570 mp, de la începutul acestui an. Noul spațiu va fi compartimentat, amenajat, utilat și echipat cu mobilier flexibil, astfel încât să poată fi valorificat în sistem de co-sharing din luna martie.

"Din experiența anterioară, am remarcat că 60% din clienți se orientează către birouri individuale, cu suprafețe de maximum 40 mp, dar care să fie complet echipate și cu acces către zonele comune de servicii complete destinate clienților din hub. Pentru noul modul al centrului din Maria Rosetti Tower am prevăzut 31 de birouri individuale, cu o capacitate pornind de la o persoană până la 12 persoane. Ne extindem pe zona de clienți unde am semnalat cea mai mare cerere”, declară Ilinca Neagu, Administrator al Flash Office Solutions.

Cei 350 angajați care ocupă cele două centre FOS provin din diverse domenii de activitate (IT&C, contabilitate, HR, automatizare, marketing și vânzări), cei mai mulții fiind însă din sectorul IT&C (aproximativ 60%). Ilinca Neagu arată ca 60% dintre firmele care închiriază spații în sistem co-sharing în centrul Flash Office Solutions optează pentru declararea sediului social în HUB.

"Avem semnale că unele firme care își desfășoară activitatea în centrele noastre urmăresc o extindere viitoare, așa că vom continua și noi să ne mărim suprafața centrelor noastre, poate chiar cu o a treia locație, într-o clădire nouă de spatii de birouri. Va fi însă o dezvoltare organică, pas cu pas, în funcție e cererea lor”, declară Ilinca Neagu, Administrator al Flash Office Solutions.

În total, cele două centre Flash Office Solutions au o suprafață cumulată de 3.200 mp, în clădirile de birouri Maria Rosetti Tower și Armand Călinescu Building, amândouă situate în zona ultracentrală.

Citeste si:
Investiție de 45 mil. euro în extinderea unui complex de birouri...
Skanska investește 45...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri