Radu V., 28 de ani, a reusit dupa mai bine de un an de munca sa transforme una din multele case aflate in pragul prabusirii in Bucuresti intr-o locuinta de lux care poarta numele Casa R.

Totul a inceput pentru Radu V., antreprenor, intr-o zi cand trecea cu masina prin zona 1 Mai si a vazut o cladire intr-o stare deplorabila. S-a oprit si si-a zis ca poate scoate ceva din cladirea respectiva. A cumparat imobilul la inceputul lui 2013 si alaturi de arhitectii de la Studio 1408: Lucian Bugnariu, Diana Bugnariu, Tudor Bugnariu si Andrada Toader Pasti, a reusit sa transforme peretii scorojiti care stateau sa cada intr-o locuinta minimalista, cocheta.

Casa R

Lucrarile pentru reabilitarea Casa R au durat peste un an. La nivel de avize nu s-au intampinat probleme, iar rezultatul este ca o briza racoritoare intr-un oras mult prea haotic si lasat prada erodarii.

Dupa experienta reabilitarii Casa R, Radu V. a hotarat ca mai vrea sa faca si alte investitii similare, fiind pasionat de astfel de lucrari, spune Georgian Marcu, proprietarul agentiei imobiliare Green Angels, compania care este agentul exclusiv de vanzare al proprietatii.Casa R, din zona Turda, are o amprenta la sol de 38 mp si este structurat pe demisol, parter, etaj si terasa. In prezent imobilul se afla la vanzare, pretul cerut fiind de 290.000 euro, a declarat Georgian Marcu.

Citeste si:
5 sfaturi pentru a putea face o investitie imobiliara profitabila
Georgian Marcu, Green Angels:...

Fotografiile au fost realizate de Cosmin Dragomir.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
TVA 5% la a doua locuinta? Care sunt conditiile