Un lobby care iti lasa impresia unui hotel de 5 stele, o terasa uriasa care ar putea naste invidia oricarui operator de restaurant din centrul istoric, birouri spatioase, spatii de relaxare pe fiecare nivel si o atmosfera plina de zambete, astfel ar putea fi descris doar in cateva cuvinte sediul The Group.

sediu The group

Agentiile The Group ocupa un birou de 2.800 mp amplasat in strada Praga din Capitala in care isi desfasoara activitatea 180 de angajati. Echipa The Group s-a mutat in sediul din strada Praga in vara lui 2011, iar amenajarea birourilor a avut in centru confortul angajatilor.

Birou The Group

Aceasta amenajare centrata pe confort a determinat crearea unei suite de spatii de relaxare pentru angajati. Fiecare etaj este dotat cu mici spatii de relaxare sau pur si simplu locuri in care angajatii se pot desprinde de atmosfera propriului birou. “De asemenea, avem o terasa de aproximativ 450 mp pe acoperisul cladirii, amenajata cu pergola, flori, mese, umbrele pentru soare, care este un spatiu pentru pauzele de cafea, pentru pranz, pentru intalniri interne sau pentru petreceri. Desigur, avem o sala de mese complet utilata, avem sali de brainstorming, studio foto si studio de montaj”, au declarat oficialii The Group.

Citeste si:
Sediul unde gasesti printre birouri jocuri de puzzle sau boardgames
OSF Global, din Palas Iasi:...

La fiecare pas, spatiul de birouri ocupat de agentiile The Group iti ofera cate o surpriza. O opera de arta la care nu te-ai fi asteptat apare pe un perete, iar jocurile de culori, forme si texturi te surprind de la etaj de etaj. “Avand in vedere ca petrecem foarte mult timp la birou, iar colegii ne devin cel mai adesea o a doua familie, am avut grija sa facem ca spatiul de lucru sa fie generos, atractiv din punct de vedere cromatic, presarat cu obiecte de arta si in general amenajat cu grija pentru confortul fiecaruia. Un fel de a doua casa”, au adaugat oficialii companiei.

Nici salile de sedinte nu au fost neglijate. Compania are si 4 sali de sedinta - doua dintre ele au terasa interioara generoasa - si alte 4 locuri de intalnire informale, amenajate in spatiul de la parter.

the group

Citeste si:
In vizita la Veoneer, biroul unde poti bea o cafea un iz parizian
Veoneer are doua sedii in...

Cea mai mare parte a spatiului este open space, iar birourile managerilor, desi inchise, au de cele mai multe ori usile deschise, astfel incat sa fie facilitat dialogul. “Faptul ca activitatea de zi cu zi presupune munca in echipa si impartasirea de idei si informatii, ne-a inlesnit decizia de a opta cu precadere pentru spatii de lucru deschise atunci cand am ales design-ul spatiului de lucru. Chiar si birourile managerilor, raman cel mai adesea cu usa deschisa, pentru a incuraja dialogul”, au completat oficialii companiei.

The Group este format din din Media Investment, House of Media, Porter Novelli Romania, DDB Romania, Tribal Worldwide, My Media, BT Production, FieldStar, Your Promo si Fundatia The Group.

Fotografii de Mircea Dragos.

Citeste si:
Biroul in care zona de receptie a devenit un pol al vietii sociale
Atos Romania, un sediu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
In vizita la noile birouri Medicover si Synevo din The Bridge 2