I&C Transilvania Constructii a dezvoltat un proiect rezidential format din 91 de apartamente la Cluj - Napoca, in care a investit 10 milioane de euro.

Proiectul, denumit Riviera Luxury Residence, dispune de spatii comerciale si de relaxare, piscina si un centru SPA. "Am incheiat deja precontracte pentru 25% din proiect (...). 2014 este un an bun pentru piata rezidentiala, atat la nivel national cat si la nivel local. Dupa cinci ani de regres si apoi stagnare, piata imobiliara clujeana a inregistrat un plus semnificativ, cu o cerere in crestere, mai multe tranzactii incheiate si un numar aproape triplu de unitati noi finalizate comparativ cu 2013", a declarat intr-un comunicat AnaMaria Burca, managing partner Coldwell Banker Transilvania, agentul exclusiv al Riviera Luxury Residence, relateaza Mediafax.

Aproximativ 800 de locuinte noi vor fi finalizate in acest an in Cluj - Napoca, potrivit unei analize Coldwell, de aproape trei ori mai multe comparativ cu 2013. I&C Transilvania Constructii este parte a unui grup specializat in productia si comercializarea de beton si agregate, inchirierea de utilaje, lucrari de infrastructura si transporturi de materiale de constructii si agabaritice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri