Techno Office, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de furnizori de solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, estimeaza pentru anul in curs o majorare de 30% a vanzarilor fata de anul trecut, pana la peste 3 milioane de euro, si, de asemenea, a numarului de proiecte realizate.

Infiintata in 2008, Techno Office s-a ocupat de amenajarea birourilor pentru multinationale precum JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer sau GDF Suez. Potrivit Iulianei Carata (foto), director general al Techno Office, estimarile de crestere a vanzarilor in contextul in care observam o dezmortire a investitiilor realizate de companii in reamenajarea spatiilor sau in relocari”. Aceasta a mai adaugat ca un impact pozitiv in business il va avea nu doar cresterea apetitului companiilor pentru relocare ci si revenirea constructiilor pe segmentul office si finalizarea proiectelor de acest tip.

Potrivit reprezentantei companiei, in 2014 Techno Office a realizat peste 100 proiecte si a livrat, in total, peste 10.000 mii de produse, dintre care 1.500 mese de lucru, 1.000 de spatii de depozitare si peste 5.000 de scaune. In ceea ce priveste impartirea business-ului Techno Office din punct de vedere geografic, Iuliana Carata a mentionat ca 90% dintre proiectele realizate de companie sunt in zona Capitalei, restul de 10% in alte orase, unde Cluj-Napoca se afla pe prima pozitie.

80% din produsele Techno Office sunt importate din Germania si Italia

In acest moment, Techno Office este reprezentant oficial pentru treisprezece firme producatoare de mobilier pentru birouri. Referitor la produsele distribuite de catre Techno Office, Iuliana Carata a declarat ca 80% dintre acestea sunt importate din tari precum Germania si Italia, iar restul sunt achizitionate de pe piata locala.

Printre cei mai importanti producatori din piata internationala care se regasesc in portofoliul companiei se numara About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi si Emmegi. La acestea se adauga si Haworth pentru care Techno Office este dealer exclusiv in Romania. Infiintata in 2008, Techno Office este o companie cu capital mixt, detinuta de Iuliana Carata si Marco Magnani. In Romania, compania este importator exclusiv al brandului Haworth si ofera produse si sub alte branduri precum About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi si Emmegi.

Citeste si:
Cum arata biroul Federal-Mogul
Un birou ca un ceas elvetian:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tendinte in amenajarea birourilor la 10 ani de la criza