Dezvoltatorul imobiliar spaniol Grup Volumetric l-a numit la conducerea operatiunilor din Romania pe Ion Catutoiu, consultant cu experienta de 20 de ani in piata imobiliara autohtona. Ion Catutoiu , fondatorul RealTime, a preluat functia de country manager al filialei din Romania, asumandu-si planurile de expansiune ale companiei in directia dezvoltarii de proiecte medii rezidentiale, precum si in zona de achizitii comerciale.

Odata cu aceasta mutare, grupul Volumetric spune ca intentioneaza sa valorifice intens oportunitatile de dezvoltare identificate in Romania, cu atat mai mult cu cat "nisele de piata pe care opereaza se afla pe un trend ascendent". In prezent, pe segmentul rezidential, Volumetric are in constructie proiectul Ficusului Rezidential, un condominium exclusivist situat langa Parcul Herastrau. Ficusului Rezidential cuprinde 12 unitati de 2,3, 4 camere si un penthouse.

Dan Flesariu, fostul sef al Volumetric Romania, a parasit compania la finalul anului trecut. Cristina Rosca va ocupa functia de director general al RealTime, dupa numirea lui Ion Catutoiu la conducerea Volumetric Romania.

Volumetric a mai dezvoltat in Romania proiectul Privilegio Brasov, construit in plina criza. Cele 156 de unitati locative si spatiile comerciale de circa 1.300 mp din Privilegio Brasov au fost vandute in proportie de 98%. Tot in Brasov, in 2013, Volumetric a construit un magazin Billa, pe care ulterior l-a vandut in 2014. Directiile de dezvoltare ale Volumetric pentru perioada imediat urmatoare vizeaza realizarea de proiecte rezidentiale medii in zona centrala si de nord a Bucurestiului, atat in nume propriu, cat si in parteneriat cu alti investitori si dezvoltatori interesati de piata locala.

ficusului rezidential

Volumetric detine in portofoliu terenuri pentru dezvoltari rezidentiale si comerciale in Bucuresti, Brasov si Pitesti. Grup Volumetric este o companie cu sediul central in Barcelona, avand subsidiare in Polonia, Ungaria si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri