Lucrarile la proiect, denumit Popa Nan 21, au inceput in toamna anului trecut, iar la finalul primei faze, in luna mai 2015, vor fi construite 32 de apartamente, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului. Proiectul va fi construit in doua faze, iar prima etapa presupune consolidarea si modernizarea unei cladiri istorice, cu cinci etaje. In faza a II-a, va fi construit un nou imobil, astfel ca proiectul va avea o suprafata desfasurata de 6.000 metri patrati si o investitie totala care va depasi 5 milioane de euro. Cele doua faze ale proiectului vor insuma 56 de apartamente.

Prima faza va cuprinde garsoniere, apartamente de 2, 3 si 4 camere si duplex-uri cu 2 camere. Proiectul este dezvoltat de omul de afaceri Razvan Ivanica si firma Imomadrid, care este si proprietarul terenului de 1.862 metri patrati, si se adreseaza persoanelor cu venituri medii.

"Am inceput de luna aceasta campania de comunicare a proiectului, iar feedback-ul este foarte bun. Majoritatea celor care au vizitat proiectul si-au exprimat interesul in continuarea discutiilor. La momentul acesta mai mult de 10 apartamente sunt deja precontractate", a declarat, Razvan Ivanica.

Pe termen lung, acest joint-venture mai are in plan si alte proiecte in Bucuresti, precum un mic bloc pe strada Jean Luis Calderon cu aproximativ 3.200 metri patrati desfasurati si o investitie de 3 milioane de euro, precum si un bloc in zona Tineretului care insumeaza 8.000 metri patrati desfasurati si 8 milioane de euro investitie. "Toate aceste terenuri sunt in proprietatea unor investitori spanioli, a caror strategie o reprezinta preturile accesibile pentru cumparatori, in zone rezidentiale consolidate", se mentioneaza in comunicat.