Cladirea este amplasata foarte aproape de piata Unirii (adresa Intrarea Nestorei nr.1), la 10 minute de mers pe jos si la 5 minute de statia de metrou Timpuri Noi. Construita pe Splaiul Unirii, cladirea de birouri reprezinta o constructie relativ noua, moderna, din otel si sticla, clasa A de birouri.

In sediul din Capitala al companiei, situat pe Splaiul Unirii, lucreaza aproximativ 140 de angajati, pe o suprafata de aproximativ 2.000 mp, dispusa pe mai multe niveluri: subsol (unde se afla spatii de depozitare), parter (birou primire clienti) si etajele 9, 10 si 11 (spatii de lucru si sedinte). Per ansamblu, KRUK are in prezent 500 de angajati, dintre care 220 lucreaza in Contact Center-ul din Targoviste, iar restul sunt consilieri in colectare directa pe teren.

Compania KRUK este in prezent principalul chirias al aripii din dreapta a cladirii, ocupand 3 etaje, o parte din parter si spatiul de depozitare din subsol, cat si locurile de parcare de la subsolul cladirii.

"Considerentele care au stat la baza acestei decizii au fost legate de nevoia de spatiu de lucru pentru angajatii companiei, de sali de sedinta si training. Noua cladire dispune de ferestre luminoase, iar birourile au fost compartimentate in open space-ul aferent fiecarui etaj. Asadar, conceptul de amplasare si organizare a birourilor a tinut cont in primul rand de confortul angajatilor la locul de munca, de ergonomia spatiului si de lumina naturala", a declarat Tomasz Ignaczak, directorul general al companiei.

Citeste si:

Poate ar trebui sa mentionam numeroasele discutii purtate de Tomasz Ignaczak cu arhitectii care au elaborat planurile de amenajare interioara a spatiului. Nu putine au fost vizitele la locatie si discutiile cu schitele in fata, nu de putine ori s-au repetat masuratorile, s-a regandit amplasarea birourilor si a departamentelor. Toate aceste demersuri avand ca unic scop cresterea gradului de confort la locul de munca si armonizarea activitatilor desfasurate.

Dar nu numai spatiul de lucru a fost un argument important pentru alegerea acestei cladiri, ci si zona destinata salilor de sedinta - in prezent un etaj intreg, etajul 11, este destinat intalnirilor de lucru, salile fiind dotate cu tot echipamentul necesar videoconferintelor locale si internationale si prezentarilor multimedia. Tot etajul 11 gazduieste si o zona de relaxare, in vecinatatea salii de mese. Atunci cand isi doresc o scurta pauza, colegii pot sa se odihneasca pe canapele si fotolii sau pot juca un meci de fotbal de masa.

In ceea ce priveste securitatea cladirii, toate zonele de activitate sunt monitorizate video, accesul catre fiecare etaj se face numai pe baza de cartela, la fel si folosirea liftului. Toate reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal sunt respectate cu strictete.

"Principalul avantaj al biroului si implicit a zonei, este buna amplasare a cladirii - intr-o zona luminoasa, in vecinatatea altor cladiri noi de birouri, avand acces facil la mijloacele de transport in comun, din zona Timpuri Noi, piata Unirii si bulevardul Cantemir. Dezavantajul este lipsa spatiilor de parcare", spune Tomasz Ignaczak. Desi KRUK are inchiriate la subsolul si in spatele cladirii, spatii de parcare, se simte totusi nevoia mai multor locuri de parcare in zona.