"Va fi cea mai mare crestere a cifrei de afaceri. Exista toate premisele pentru un avans de 15-20% in acest an (la peste 6 milioane de euro, n.r.)", a declarat Valentin Ilie pentru Mediafax.

Valentin Ilie a detinut pana recent, impreuna cu Alexandru Benga, compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, care detine master-franciza Coldwell Banker din Statele Unite ale Americii. Omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lantului hotelier Phoenicia, a cumparat firma, intr-o tranzactie anuntata in exclusivitate de wall-street.ro.

"Nu vom schimba strategia si nici mentalitatea, vrem sa continuam sa crestem, sa deschidem mai multe birouri, sa formam mai multi oameni, sa facem brandul tot mai cunoscut. Nu conteaza cine este proprietarul. Vom putea acum sa investim mai mult pentru a ne dezvolta. Mohammad Murad este un jucator important al pietei. A fost un pas natural pentru noi", a spus Ilie.

Citeste si:

El a adaugat ca intentia companiei este sa deschida noi birouri, 1-2 in acest an, si sa creasca veniturile tuturor birourilor pe care le detine in Romania.

"Pe partea de vanzari de apartamente vrem sa vindem mai multe unitati, iar datele de pana acum, discutiile cu potentiali clienti, clienti existenti, indica faptul ca am putea sa dublam numarul de locuinte vandute in acest an fata de anul trecut. Sunt multe proiecte pe hartie si care speram sa reusim sa le aducem in portofoliul nostru. Trebuie sa vindem mai multe apartamente, vrem sa facem echipe de consultanti pentru fiecare proiect din portofoliu. De asemenea, pe partea de asset management pentru proprietati distressed si de property management mizam pe cresterea portofoliului de clienti", a explicat reprezentantul Coldwell Banker.

Anul trecut Coldwell Banker a vandut peste 1.000 de apartamente noi, cu 30% mai multe decat in 2013, iar pentru acest an ar putea vinde circa 3.000 de apartamente, atat noi, cat si vechi.