Preturi supraevaluate, pereti care iti cad in cap, acte false sau vecini inglodati in datorii - sunt doar cateva dintre problemele reale pe care nu le vom gasi pomenite in niciunul dintre anunturile de vanzare de locuinte.

E deja parte a folclorului urban bucurestean cazul dezvoltatorului care a livrat in 2009, in zona Cismigiu, o un imobil cu noua etaje, practic de nelocuit. Parcarea era inundata, iar apartamentele de la etajele trei la noua erau si ele pline de apa. Și toate acestea la un pret de 3.000 de euro metrul patrat, la momentul finalizarii constructiei. Pentru a evita astfel de situatii, specialistii in domeniul imobiliar spun ca, odata ce am luat decizia cumpararii unei locuinte, devin obligatorii o serie de pasi pentru a fi 100% singuri ca facem o investitie buna.

Citeste mai mult in Adevarul.

Sursa foto: Achizitie de locuinta / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri