Alpha Group Investments, divizie a grupului Alpha Bank, va investi 90 mil. euro intr-un proiect imobiliar care va include un centru comercial si o cladire de birouri in Timisoara, oras in care si NEPI dezvolta un mall, iar Iulian Dascalu demareaza un proiect mixt similar cu Palas Iasi.

De managementul noului proiect anuntat in Timisoara, denumit Timisoara Centrum, se va ocupa compania TBE Business Solutions, firma de consultanta a lui Ali Ergun Ergen, unul din cei mai experimentati oameni de retail de pe plan local.Noul proiect va fi finalizat in 2017. Proiectul, situat pe Calea Circuvalatiunii din municipiu, va cuprinde, pe langa componenta comerciala si de divertisment, o cladire de birouri de 7 etaje. Timisoara Centrum va avea o suprafata inchiriabila de 80.000 de mp din care 10.000 mp vor fi dedicati spatiilor de birouri. Proiectul va avea 2.100 de locuri de parcare.

Ergen spune ca se asteapta ca componenta de retail din centrul comercial sa atraga venituri din chirii de 15 mil. euro pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri