Doua milioane de euro vor fi investite in demararea unor lucrari de infrastructura in zona Obor de catre Veranda, centru comercial dezvoltat de compania Prodplast Imobiliare.

Investitia in infrastructura zonei consta in largirea soselei cu aproximativ 500 de metri, imbunatatirea si marirea trotuarului pe ambele parti, cu cate 4 metri, si mutarea statiei tramvaiului 36, pentru care va fi construit un refugiu ce pana acum nu exista. De asemenea, planurile implica si investitii in schema de canalizare si mutarea stalpilor de electricitate, conform Mediafax.

"Construim drumuri noi pentru a oferi celor peste 430.000 de locuitori din zona Obor o experienta moderna de shopping si petrecere a timpului liber. Accesul usor va defini Veranda. La mai putin de 5 minute de mers pe jos sunt cele 16 linii de transport in comun si statia de metrou Obor, aflata la o distanta de doar 400 de metri.

Construim si 1.200 de locuri de parcare, de care vizitatorii zonei comerciale Obor vor beneficia, contribuind astfel la descongestionarea traficului dintr-o zona supra-aglomerata in prezent. In plus, impactul asupra locuitorilor din apropiere va fi unul redus pe intreaga perioada a lucrarilor, intrucat circulatia de pe strada Ziduri Mosi nu va fi intrerupta", a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

In vederea supralagirii carosabilului de pe sensul opus centrului comercial Veranda, Piata Obor a contribuit prin cedarea suprafetei de teren necesare, de 920 metri patrati, in timp ce investitia de 2 milioane de euro a Veranda include si cedarea unui teren de peste 2.000 de metri.

Familia Pogonaru cauta noi...
Citeste si: Familia Pogonaru cauta teren pentru un nou "Veranda Mall" in Capitala

Lucrarile vor dura aproximativ 2 luni si vor fi finalizate in T4 al anului 2016, atunci cand va fi inaugurat si centrul comercial Veranda, construit in prezent in proportie de 60%.

Veranda este un centru comercial de proximitate, dezvoltat de Prodplast Imobiliare S.A. in Bucuresti, in zona Obor, si care, potrivit oficialilor companiei va fi inaugurat in T4 2016.

Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.

Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, Pimkie, Triumf, Pepco, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, Pizza Coloseum, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.
Mall-ul, proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si Studio 10M, va beneficia de o investitie totala de 60 de milioane de euro.

Cum arata ParkLake, colosul...
Citeste si: Cum arata ParkLake, cel mai asteptat mall din acest an [FOTO]


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Veranda Mall: Peste 150.000 de vizitatori au trecut pragul mall-ului