SII Romania, companie specializata in servcii tehnologice, si-a relocat activitatea in birourile AFI Park 4 si 5 din proiectul israelienilor de langa mall-ul AFI Palace Cotroceni.

In acest fel, compania a inchiriat 1.500 mp de spatii de birouri in cele doua cladiri de birouri ale dezvoltatorului AFI Europe.

”Investitia in noua locatie vine ca urmare a cresterii continue pe care am inregistrat-o, ajungand la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro in 2015, cu o crestere cu peste 50% fata de anul anterior. Unele dintre facilitatile pe care ni le ofera noile birouri cuprind un laborator de ICT de ultima generatie si o sala de training moderna si complet echipata pentru desfasurarea cursurilor recurente, din cadrul SII Romania Academy. Avem, de asemenea, spatiu liber de crestere, special amenajat, pentru derularea proiectelor, atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei noi, care beneficiaza de toate echipamentele si infrastructura tehnica necesare (...) Investitia in AFI Park 4&5 este una strategica si ne sustine sa raspundem mai bine nevoilor clientilor nostri. Mai mult, in 2016 vom continua expansiunea teritoriala si implementarea proiectelor de inovatie pentru care investitia intr-o infrastructura moderna, cu standarde inalte de securitate si un spatiu mai mare erau necesare”, a declarat Manel Ballesteros, director general SII Romania.

Compania SII a luat nastere in Romania in 2009. Incepand cu anul 2012, aceasta face parte din SII Group, unul dintre cei mai mari jucatori internationali pe segmentul noilor tehnologii, sistemelor informatice integrate si ingineriei. Activitatea SII Romania include servicii si solutii ICT de business, oferind o gama varianta de competente pentru servicii de dezvoltare si testare software, servicii de telecomunicatii si inginerie.

AFI Park 4&5 reprezinta a 4-a faza de dezvoltare a proiectului de birouri dezvoltat de grupul AFI Europe Romania in vecinatatea mallului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. Noile cladiri, a caror constructie a fost finalizata la inceputul anului 2016, vor avea o suprafata inchiriabila de 32.000 mp, repartizata pe 12 etaje deservite de doua niveluri de parcare subterana.

Aflat in vecinatatea campusului universitar Politehnica, proiectul AFI Park a atras in special companii din zona IT&C, care gasesc un avantaj in a beneficia de forta de munca disponibila in zona. Odata cu finalizarea cladirilor 4&5, proiectul AFI Park va ajunge la o suprafata inchiriabila de 70.000 mp, fiind unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din oras.

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a intermediat tranzactia de inchiriere a noului spatiu de birouri de 1.500 mp in AFI Park 4&5, in care compania SII Romania isi va muta activitatea in luna mai a acestui an.

DTZ Echinox este unul dintre cei mai importanti consultanti imobiliari la nivel local, pe o piata pe care mai activeaza nume precum Colliers, JLL, Knight Frank sau CBRE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri