"Zonele centrale sunt foarte dezirabile de catre un anumit segment de public, iar atat oferta de terenuri pretabile pentru constructii rezidentiale, cat si, in consecinta, oferta de apartamente noi, este relativ limitata. Desi, in ultima perioada, au aparut dezvoltari noi in centrul Bucurestiului, nu toate au corelat specificul constructiei cu profilul publicului cumparator, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viata si bugetul. De aceea, in acest moment, in centru exista proiecte foarte bine absorbite de piata si proiecte care in continuare nu reusesc sa atraga cumparatori", a declarat Mihai Dumitrescu, managing partner in cadrul Crosspoint Real Estate, conform Mediafax.

Investitorii mizeaza pe cererea in continua crestere pentru apartamentele noi in zona si oferta limitata pe acest segment, spun reprezentantii companiei de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate, care intermediaza tranzactia de vanzare.

Proiectul va incepe in perioada imediat urmatoare si va fi finalizat in cursul anului 2017, urmand sa cuprinda in total aproximativ 50 de locuinte.