ANAF a vandut la licitatie zeci de apartamente din Cartierul Francez, o zona de lux a Capitalei

ANAF a vandut la licitatie 31 de aprtamente din Cartierul Francez, o zona rezidentiala de lux a Capitalei, si a obtinut pentru acestea suma de 17,46 milioane de lei. Preturile unor apartamente au urcat semnificativ, din cauza interesului foarte mare al cumparatorilor, si a depasit chiar si nivelul stabilit de evaluator, chiar daca pretul de pornire la licitatie a fost scazut succesiv de doua ori cu cate 25%.

Fiscul a pus la vanzare mai multe loturi de apartamente dintr-o cladire din Cartierul Francez, totalizand 33 de unitati. Doua dintre apartamente nu au atras niciun cumparator si au ramas astfel nevandute.

Interesul a fost foarte ridicat, mai ales pentru unele apartamente, numarul persoanelor care au licitat ajungand chiar si la 20.

Preturile de vanzare au fost reduse cu 25% dupa ce apartamentele nu au fost vandute la prima licitatie, iar, dupa ce nici la a doua nu au aparut clientii, ANAF a coborat pretul cu inca 25%, ajungand astfel ca la licitatia de saptamana aceasta pretul de pornire sa se situeze la numai 56% din cel stabilit initial de evaluator.

Citeste si:
Ce înseamnă un ANAF cu adevărat digital pentru mediul de business
Ce înseamnă un ANAF cu...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Regula este ca dupa a treia licitatie preturile sa nu mai scada, urmand ca ANAF sa reia procesul de vanzare la pretul reprezentand 56% din valoarea evaluata.

Imobilul in care se afla apartamentele a intrat in proprietatea statului in urma unei sentinte penale.

Sursa foto: Sursa Foto: ANAF

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri