Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj prezenti pe piata din Romania, va deschide pe 2 septembrie cel de-al 15-lea magazin din Romania, urmand sa incheie astfel procesul de dezvoltare, modernizare si rebranding al magazinelor BauMax.

Magazinul Leroy Merlin din Timisoara, primul din regiunea de Vest a tarii, se intinde pe o suprafata totala de peste 13.400 mp si este situat pe Calea Sagului.

Leroy Merlin Timisoara va pune la dispozitia clientilor peste 28.000 de repere la raft si un spatiu drive-in, intins pe o suprafata de 4.000 mp.

"Deschiderea magazinului din Timisoara marcheaza finalul unui program de dezvoltare a companiei care a tinut 20 de luni si in cursul caruia au fost transformate si redeschise 12 magazine din fosta retea bauMax, iar doua au fost construite de la zero (Leroy Merlin Craiova si Leroy Merlin Alexandriei). 2016 va ramane un an de referinta pentru Leroy Merlin Romania, pentru atingerea unor indicatori importanti : 15 magazine in retea, o echipa de peste 1500 de colegi dedicati clientilor si acoperire nationala“, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.

Compania franceza nu si-a publicat nici pana astazi rezultatul financiar pentru anul fiscal 2015, in conditiile in care marii jucatori din piata si-au oferit rezultatele. Cum arata topul celor mai mari jucatori din bricolaj pentru anul 2015 il puteti citi aici.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman, Praktiker, Kingfisher, OBI si Hornbach sunt principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail, inca din anul 2014.

Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri