In primele luni ale anului 2017, cel tarziu in marite, vom livra primele 180 de apartamente pe care le dezvoltam in Piata Delfinului din Capitala in cadrul Citta Residential Park. Este primul nostru ansamblu rezidential si este oarecum putin diferit comparativ cu ceea ce s-a dezvoltat in piata din Romania. A doua etapa, care va avea tot 180 de apartamente o vom livra la finele anului viitor, a declarat Vincenzo Aquino, COO, Nusco.

"Nivelul vanzarilor de pana acum este satisfacator pentru noi, in conditiile in care ne aflam la o pondere de 40% pana in prezent. Avem niste facilitati, despre care consideram noi se adreseaza programului guvernamental Prima Casa, cu o calitate la un nivel putin mai ridicat, precum incalzire in pardoseala si spatii comune si exterioare. Este o zona importanta a Capitalei unde s-a dezvoltat un plan pentru o retea de transport public foarte buna si suntem foarte aproape de zona de Nord unde majoritatea romanilor din Bucuresti lucreaza zilnic", a mai spus Vincenzo Aquino (foto centru).

Declaratiile au fost realizate in cadrul Targului Imobiliar National - tIMOn. Managerul Nusco a adaugat ca dezvoltatorul mai detine "un teren foarte mare in zona Pipera" care va fi destinat cel mai probabil tot dezvoltarilor rezidentiale.

"Deocamdata nu putem anunta nimic cu privire la acest teren, dar probabil va fi ceva mixt intre spatii de birouri si rezidential. Ne concentram pe proiectul rezidential Citta de care v-am spus din zona Pietei Delfinului si sper ca intr-un viitor apropiat vom anunta o noua dezvoltare", a declarat Vincenzo Aquino.

Targul Imobiliar National tIMOn si-a deschis portile astazi, 20 octombrie 2016, si va dura patru zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri