Praktiker, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj (DIY) din Romania, a continuat procesul de modelare initiat la inceputul anului si va redeschide, pe 28 octombrie, inca patru unitati in Bucuresti si in tara.

In luna octombrie a acestui an, Praktiker extinde aceasta experienta la nivel national, prin redeschiderea magazinelor din Cluj, Iasi si Timisoara, dar si la nivelul Bucurestiului, prin Praktiker Militari.

„Clientii magazinelor Praktiker din cele patru orase au ocazia sa se bucure de o noua experienta de cumparare. Remodelarea fiecarui magazin reprezinta o investitie de 400.000 de euro din partea”, a declarat Isabelle Pleska, director general Praktiker Romania.

Toate magazinele remodelate au acelasi concept, cumparatorii putand sa testeze o noua abordare a procesului de achizitie, printre principalele schimbari numarandu-se introducerea unor game de produse noi pe categorii diferite de preturi, un concept nou de semnalistica in magazin - afise de orientare, de pret si promotii sunt mai vizibile, o strategie noua de vanzari, cu produse aranjate la raft astfel incat sa faciliteze procesul de alegere si achizitie, informatii locale de vanzare pentru produsele care necesita detalii suplimentare la achizitie, precum si zone expo imbunatatite, de unde clientii se pot inspira pentru idei de amenajare.

Primul magazin Praktiker remodelat a fost cel din Vitan, a carui redeschidere a avut loc in luna iulie a acestui an.

Procesul de remodelare va continua cu alte locatii Praktiker, urmand ca pana la sfarsitul anului 2017, retailerul sa replice acest concept in toata reteaua.

Praktiker este in momentul de fata al doilea cel mai extins retailer de bricolaj la nivel local, cu 27 de magazine pe intreg teritoriul tarii, dupa Dedeman, care detine 45 de unitati.

Piata locala de bricolaj este impartita intre Dedeman, Leroy Merlin, Arabesque, Praktiker, Kingfisher sau Hornbach.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri