CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori imobiliari, activi pe segmentul spatiilor logistice, a demarat lucrarile pentru o noua cladire in CTPark Bucharest West, proiectul urmand sa ocupe o suprafata de 60.000 mp, iar investitia in proiect sa se ridice la circa 35 milioane de euro.

„Valoarea investitiei se ridica la 35 de milioane de euro, iar finalizarea este anuntata pentru cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Cladirea va fi dezvoltata pe aceleasi standarde tehnice si este gandita in relatie cu extinderea parcurilor de afaceri, iar constructia speculativa a acestei cladiri este generata de cererea mare de pe piata pentru spatii logistice”, afirma Marian Orzu, head of leasing and business development department in cadrul CTP Romania.

”Noua cerere de spatii industriale va continua sa vina mai ales din partea companiilor auto, multe dintre cele existente au trecut deja prin diverse stadii de extindere in 2016. Prin urmare, trebuie sa ne asteptam la noi intrari si miscari dinamice si din partea altor companii. Lanturile de retail vor continua sa investeasca in dezvoltare, in consecinta ar putea genera noi extinderi in regiunile de logistica deja consacrate. Presiunea generata de rata mica de neocupare ar putea conduce la un nou stoc de spatii industriale si la chirii usor mai ridicate in 2017”, mai spune Marian Orzu.

Retail jobs

CTP este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori specializat in dezvoltarea de proiecte logistice la nivel local, sector de activitate pe care mai rivalizeaza cu grupurile P3, Globalworth, Cromwell sau BlackStone, companie care a preluat portofoliul imobiliar de la Immofinanz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri