Nou renovatul birou si showroom Tarkett Romania din Bucuresti este conceput si construit cu scopul de a oferi tocmai aceasta: un spatiu optimizat pentru a permite expunerea unei vaste game de solutii si produse Tarkett, si care isi primeste atat vizitatorii cat si angajatii cu o ambianta placuta si plina de inspiratie, ilustrand caracteristicile produselor de calitate marca Tarkett.

Pe langa functionalitate, provocarea principala a fost de a crea valori ambientale subtile si viziuni creative care sa te atraga in showroom-ul Tarkett si sa te faca sa iti doresti sa te intorci.

Pe o suprafata de 330 metri patrati utilizati integral, cu sectiuni de prezentare, zona de intalniri si spatiu de lucru, showroom-ul si biroul Tarkett Romania este un spatiu flexibil, deschis, simplu si complex simultan, destinat produselor Tarkett si centrat pe experienta unica a vizitatorului.

Segmentul central al spatiului este ocupat de Bulevardul Tarkett, constand din 5 zone circulare reprezentand diferite game de produse. Aceste “insule” sunt de fapt mici ambiente, micro-spatii al caror rol este de a sublinia avantajele si posibilitatile creative ale fiecarui produs. Forma circulara adauga fluiditate si spatialitate, zonele sunt accesibile din toate directiile si sunt concepute pentru a accentua caracteristicile si proprietatile produselor folosite in amenajarea lor.

Acest mod de expunere permite vizitatorilor nu doar sa observe in mod pasiv anumite produse, dar si sa le evalueze senzorial, sa paseasca pe ele, sa traiasca intreaga experienta de utilizare a produseloror de calitate marca Tarkett.

Acest spatiu unic a fost conceput pentru a oferi clientilor, arhitectilor si designerilor intregul suport si ajutor in identificarea solutiilor optime pentru pardoseli din toate tipurile de proiecte.

Daca doriti sa aflati cum arata pardoseala de vis pentru dumneavoastra, puteti programa o vizita la: http://www.tarkett.ro/academia-tarkett/showroom-tarket-buchurest.2186.html

Willbrook Platinum Business & Convention Centre 172 – 176 Bucuresti – Soseaua Ploiesti Cladirea “A”, etj. 3
Sector 1 013697 Bucuresti
Romania
Telefon: +40 21 224 0124
www.tarkett.ro
Orar: Luni - Vineri 8:00 – 16:00