Aflata la cea de-a treia editie, conferinta (RE)Construct 2017 este evenimentul wall-street.ro dedicat pietelor imobiliare si a constructiilor si realizat la aceasta editie in parteneriat cu Sonae Sierra, Imobiliare.ro, Coldwell Banker, CEZ Vanzare si TP-Link.

"Totusi, puterea de cumparare din Romania nu se compara cu cea din exterior, este o tara care a suferit o perioada de timp ca structura; retailerii considerau ECE doar ca franciza si atunci nu aveau un control foarte bun asupra cifrelor si a trendurilor. Ca urmare, foarte multi retaileri nu stiau exact cat de mare este potentialul in aceasta tara. Dar, incet-incet multi retaileri au inceput sa isi controleze direct operatiunile, iar Romania a devenit astazi foarte interesanta", a declarat Luiza Moraru.

De asemenea, spunea ea, "este o piata cu un produs extraordinar de bun. Mall-urile din Romania, comparativ cu mall-urile din strainatate, sunt foarte bune pentru ca sunt, majoritatea, de generatia a 3-a".

In opinia sa, "apetitul pe fashion exista in continuare, insa am inceput sa avem solicitari si din domenii mai putin cunoscute, pentru Home Design. Acesta este unul dintre domeniile din Romania nu foarte bine reprezentate. Exista un numar limitat si foarte nisat de retaileri. Este loc de dezvoltare. Avem astazi un numar consistent de cereri dar trebuie sa vedem cate se vor realiza", a mai spus Luiza Moraru.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu