Iulius Group a inchiriat o suprafata de 4.200 mp dezvoltatorului norvegian de solutii software pentru managementul afacerilor Visma Software in proiectul de birouri UBC3, parte a ansamblului Openville Timisoara.

Visma Software a inchiriat 4.200 mp din cei 18.000 mp pe care ii are cea de-a treia cladire de birouri clasa A din ansamblul dezvoltat, in prezent, in proximitatea Iulius Mall Timisoara. Spatiul inchiriat va permite sustinerea strategiei de dezvoltare pe care Visma Software o are pe plan local. Biroul din UBC 3 se va desfasura pe trei etaje din cele 14 ale cladirii.

Visma Software este prezenta in Timisoara din anul 2006 si are 180 de angajati. Compania, cu sediul in Sibiu, are in total circa 400 de angajati in Romania, atat in Sibiu, cat si in Timisoara.

Constructia UBC 3 a inceput in luna iunie a acestui an, termenul estimat de finalizare fiind de aproximativ 12 luni. Acesta este cel de-al treilea imobil office din totalul de sapte prevazute in proiectul mixt din Timisoara. Cu o suprafata totala de peste 130.000 mp, componenta de birouri a ansamblului Openville va deveni un pol regional de business.

UBC 3 va avea aproximativ 18.000 mp si va fi desfasurat pe 14 etaje, demisolul si parterul fiind rezervate spatiilor de retail. Cladirea va beneficia de certificare LEED.

In paralel, in Openville continua lucrarile de constructie la UBC 1, imobilul de 13.000 mp care va fi finalizat in perioada urmatoare, precum si la o parcare supraetajata cu peste 900 de locuri, care va deveni functionala in toamna. In curand, alte doua noi imobile de birouri vor intra in constructie, precum si extinderea Iulius Mall, cu o suprafata de 60.000 mp. In luna ianuarie, Iulius a inaugurat prima cladire de birouri, de 18.000 mp, inchiriata integral de companii din IT si automotive.

Openville este conceput ca un centru urban, care include toate elementele necesare unui stil de viata activ, in acelasi loc, permitand economisirea de timp: sapte cladiri office (peste 130.000 mp), 450 de magazine (131.000 mp), restaurante si cafenele tematice cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din Romania (55.000 mp), patinoar in aer liber, carusel pentru copii, patru sali de evenimente si peste 4.000 de locuri de parcare (subterane si supraetajate).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri