United Business Center 3 (UBC 3), cladire de spatii de birouri dezvoltata de catre IULIUS si Atterbury Europe in Timisoara, gazduieste, din luna martie a acestui an, noul sediu ale companiei Visma Software, dezvoltator norvegian de solutii software pentru managementul afacerilor. UBC 3 face parte din ansamblul Openville, a carui prima etapa de dezvoltare se afla in curs de finalizare.

Compania norvegiana a inchiriat 4.200 mp din cei 19.000 mp pe care ii are cea de-a treia cladire de spatii de birouri clasa A din ansamblul mixt Openville, care se construieste, in prezent, in proximitatea Iulius Mall Timisoara. UBC 3 a fost finalizata in luna martie si se alatura celor doua imobile de spatii de birouri inaugurate in anul 2017: UBC 1 (13.000 mp) si UBC 2 (18.000 mp).

Visma Software a inceput cu 15 angajati si planuieste sa angajeze, in viitor, inca aproximativ 100 de persoane. Noile birouri ale companiei din Timisoara sunt inspirate din design-ul norvegian, minimalist. Spatiul de lucru este prevazut cu peste 200 de birouri dispuse pe trei etaje, sali de sedinte pentru training-uri, workshop-uri, si chiar o sala de conferinte cu peste 100 de locuri.

Pe fiecare etaj sunt si spatii special amenajate pentru relaxare: sala de biliard si fussball, biblioteca, zona de boardgame si playstation.

Suprafetele pe fiecare nivel in UBC 3 ajung pana la 2.000 mp, fara coloane interioare. La parter, angajatii din UBC 3 vor beneficia de servicii si de spatii de retail, aici urmand sa fie deschise, in perioada urmatoare, doua restaurante, un pub, o cafenea si o gelaterie. UBC 3 va beneficia de certificare LEED.

Citeste si:
Iulius va inaugura la finele lunii august proiectul din Timisoara
Iulius Town Timisoara,...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri