Everseen, companie specializata in inteligenta artificiala, a inchiriat 1.250 mp in cladirea de spatii de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1) din Iulius Town Timisoara pentru singurul sau sediu din Romania.

Noul birou al companiei este primul din Romania si din aceasta zona a Europei, caruia i s-a alaturat cel din Belgrad. Spatiul din Timisoara va permite sustinerea grupului la nivel mondial, aici fiind sediul principal al firmei, de unde va fi coordonata intreaga activitate de cercetare din celelalte trei mari orase in care compania este prezenta: New York, Belgrad si Cork.

Everseen Iulius Town

"Unul dintre criteriile care au stat la baza alegerii viitorului sediu a fost de a avea toti cei peste 100 de angajati pe acelasi etaj. Un alt aspect important a fost accesul facil la servicii, precum: banci, sala de fitness, restaurante, posta s.a.m.d.", a declarat Alan O'Herlihy, CEO al Everseen.

Echipa din Timisoara numara peste 100 de angajati si dezvolta tehnologii pentru optimizarea activitatii din domeniul retail, care urmeaza sa fie lansate si pe piata romaneasca.

Everseen Iulius Town

"In urma cu sase ani, am inaugurat primul nostru laborator de dezvoltare, intr-o casa convertita din orasul Timisoara", a mai declarat Alan O'Herlihy. Everseen este o companie infiintata in 2008, originar din Irlanda, si este specializata in dezvoltarea de software pentru reducerea pierderilor la punctele de vanzare in industria de retail.

Iulius Town, dezvoltat de companiile Iulius si Atterbury Europe, este cea mai mare investitie din vestul tarii, in valoare totala de 442 milioane de euro. Pe segmentul office, Iulius Town are, in prezent, trei cladiri business in operare si una in dezvoltare, UBC 0. Aceasta va fi cea mai inalta cladire din Romania, cu 27 de etaje si 155 m inaltime. Cladirea de spatii de birouri UBC1 clasa A are o suprafata totala de 13.000 mp.

Everseen Iulius TownProiectul mixt Iulius Town include cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri