„Ne concentram pe a adauga un alt proiect de succes in portofoliul nostru, de data aceasta in zona Expozitiei. Avem deja foarte multe solicitari pentru el de la viitori cumparatori. Sunt sigur ca acest proiect va fi un succes.” , a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer and Contractor.

Directia pe care dezvoltatorul a luat-o vine ca urmare a rezultatelor favorabile din primul semestru al acestui an.

„Rezultatele din primul semestru al 2017 arata faptul ca Greenfield este unul dintre cele mai bine vandute proiecte din nordul Bucurestiului. Vanzarile din cartierul Greenfield au fost principala sursa generatoare de venituri a companiei, valoarea medie a tranzactiilor incheiate inregistrand o crestere de peste 19%, de la aproximativ 69.200 euro in 2016 la 82.300 euro in primul semestru din 2017. Suprafata construita tranzactionata este si ea in crestere: 16,032 mp, cu 10.6 % mai mult comparativ cu anul precedent (14.488 mp)”, au mai punctat reprezentantii companiei.

Dezvoltatorul imobiliar a raportat venituri de peste 15 milioane de euro, in crestere cu 27%, in primele 6 luni ale anului 2017 si un profit de aproximativ 2,7 milioane de euro, pentru aceeasi perioada, principala sursa a evolutiei fiind reprezentata de proiectul din nordul Bucurestiului.