Impact Developer & Contractor a incheiat primele noua luni ale anului cu venituri operationale de 62.2 milioane lei din vanzarea de apartamente si case. Din totalul locuintelor vandute, cea mai mare parte (134 de apartamente) s-a vandut in cadrul Greenfield Baneasa (ansamblul Salcamilor si ansamblul Platanilor).

In plus fata de contractele de vanzare cumparare reflectate in raportarea financiara, in primele noua luni ale anului 2018 s-au mai incheiat 198 pre-contracte de vanzare-cumparare in valoare de 90,7 milioane lei ce se vor concretiza in contracte de vanzare in urmatoarele 18 luni. Astfel valoarea totala a apartamentelor vandute si pre-contractate in primele 9 luni ale anului 2018 insumeaza 152,9 mil lei. In conditiile stocului "sold out" de apartamente de doua camere, mix-ul de unitati s-a schimbat fata de aceeasi perioada a anului trecut, in favoarea apartamentelor de trei si patru camere.

"Strategia de crestere pe 2019 are drept obiectiv consolidarea pozitiei companiei noastre ca dezvoltator de proiecte in zona medium si high, standardele de calitate ale proiectelor noastre fiind in acord cu actuala tendinta a consumatorilor de a fi tot mai selectivi. In primul rand, vom continua dezvoltarea urmatoarelor faze din Luxuria si Greenfield, apoi vom continua demersurile pentru proiecte unde avem deja terenuri. In acest moment, Impact are aproximativ 87 de ha in portofoliu cu proiecte in pipeline in diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, avem in plan achizitia de noi terenuri, in special in zona de nord a Bucurestiului unde avem cea mai mare experienta de dezvoltare", a declarat Bogdan Oslobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Grupul Impact are in derulare in prezent doua proiecte rezidentiale de mari dimensiuni in nordul capitalei, Greenfield Baneasa pe segmentul mediu si Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium, cu o valoare investitionala viitoare cumulata de peste 600 milioane euro si vor totaliza pana in 2029 peste 8.000 de locuinte. Impact a reusit sa isi sustina proiectele, in mare masura, din capitaluri proprii, si are de un grad de indatorare in perioada raportata de 36%.

Situat in sectorul 1, Luxuria Domenii Residence este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, dintre care peste 9.650 mp vor fi spatii verzi, si va include 630 de apartamente de lux. Ansamblul se afla in proximitatea celui mai nou hub de birouri din Bucuresti, zona Expozitiei, o zona in care vor fi relocati in urmatoarea perioada aprox 17.000 de angajati in cei aprox. 200.000 mp de birouri.

Greenfield Baneasa, cel mai mare proiect rezidential dezvoltat in sectorul 1, are in prezent peste 4.500 de rezidenti si beneficiaza de facilitati in sistem de economy - sharing, ride-sharing, si evenimente. Complexul va include Greenfield Plaza, cu o suprafata de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri