Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul complexului rezidential Greenfield din Baneasa, anunta ca a incheiat peste 300 contracte si antecontracte de vanzare pentru apartamentele din cadrul proiectului, cu o valoare totala de 23,85 milioane euro, inclusiv TVA. Potrivit Impact Developer & Contractor, acesta este cel mai bun rezultat inregistrat de companie din 2008 pana in prezent.

In medie, au fost contractate lunar, in cadrul Greenfield, un numar de 50 de apartamente, cu un record de vanzari de 72 de locuinte in luna martie, arata Impact Developer & Contractor. Cele mai cautate ar fi fost apartamentele cu 2 camere, urmate de cele cu 3 camere. Tranzactiile au fost realizate in procent de 28% prin Prima Casa.

Apartamentele sunt localizate in Ansamblul Salcamilor, a doua faza a proiectului Greenfield, dezvoltata in perioada 2014 - 2016, care se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente. Greenfield a ajuns astfel la un grad de ocupare de 85%, numarand aproape 3.000 de rezidenti in acest moment.

Impact Developer & Contractor a fost infiintat in anul 1991, prin subscriptie publica. Primul complex rezidential dezvoltat de companie a inceput in anul 1995. Dezvoltatorul este cotat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) din 1996, avand, in prezent, o capitalizare de circa 253 de milioane de lei. Actionarul principal, Gheorghe Iaciu, detine 49% din titlurile societatii.

Sursa foto: rsooll / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri