Impact Developer & Contractor a dat startul celei de-a treia faze de dezvoltare a complexului rezidential Greenfield din Baneasa, in care va investi peste 44 de milioane de euro, pentru realizarea unui numar de 888 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, potrivit dezvoltatorului imobiliar.

A treia faza de dezvoltare, denumita Ansamblul Platanilor, din complexul rezidential Greenfield, urmeaza a fi finalizata incepand cu primul trimestru al anului 2017. Ansamblul Platanilor va fi dezvoltat pe un teren in suprafata de 10 ha si va cuprinde 39 de blocuri construite in regim de inaltime P+4E si P+5E, totalizand 888 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Primele 21 blocuri, cu 476 apartamente, vor fi livrate la inceputul lui 2017, iar urmatoarele 18 blocuri cu 412 apartamente vor fi finalizate in trimestrul al III-lea al anului viitor.

In cadrul noii dezvoltari, un important punct de atractie il constituie Parcul Platanilor, cu o suprafata de 6000 mp, alaturi de locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere, potrivit unui comunicat Impact Developer & Contractor.

"Dupa un prim semestru cu vanzari care au depasit rezultatele semestriale obtinute de noi din 2008 pana in prezent, am demarat lucrarile la cea de-a treia faza a cartierului Greenfield. Noile locuinte vor indeplini aceleasi standarde de calitate care definesc acest proiect, iar in plus venim cu preturi mai mici decat media. Intentia noastra este sa facilitam achizitia unui apartament nou pentru cat mai multi clienti, in zona de nord, in vecinatatea padurii Baneasa. Avand in vedere succesul fazelor finalizate pana in prezent, ne asteptam ca si Ansamblul Platanilor sa inregistreze rezultate foarte bune. Comunitatea Greenfield reuneste in prezent peste 3.000 de rezidenti si creste in fiecare zi", au declarat reprezentantii Impact Developer & Contractor.

Prima faza a proiectului Greenfield a fost dezvoltata in perioada 2007-2010 si este vanduta in proportie de 100%. Aceasta se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 680 apartamente si vile in cele 5 ansambluri (Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz). A doua faza, Ansamblul Salcamilor, dezvoltat intre 2014 si 2016, se intinde pe 7 ha si cuprinde 35 blocuri cu 924 apartamente cu una, doua, trei si patru camere. In prezent, acesta este vandut in proportie de 85%.

Impact Developer & Contractor a fost infiintat in anul 1991, prin subscriptie publica. Primul complex rezidential dezvoltat de companie a inceput in anul 1995. Dezvoltatorul este cotat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) din 1996, avand, in prezent, o capitalizare de circa 253 de milioane de lei. Actionarul principal, Gheorghe Iaciu, detine 49% din titlurile societatii.

Sursa foto: rsooll / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri