Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul ansamblurilor rezidentiale Greenfield si Luxuria din Capitala, a incheiat primul trimestru din acest an cu venituri din vanzari de 50,8 mil. lei, in crestere cu 225% fata de aceeasi perioada a anului trecut (15,6 mil. lei), in contextul in care reprezentantii companiei arata ca au incheiat un numar record de contracte de vanzare pentru apartamente in cadrul proiectului Greenfield Baneasa.

De asemenea, Impact afirma ca, in perioada mentionata, a inregistrat si un numar mare de rezervari si contracte de pre-vanzare incheiate (97), in crestere cu 41% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea acestora ar urma sa fie reflectata in raportarea financiara spre sfarsitul acestui an si in 2020.

"Desi unele norme adoptate in ultimele luni au fost apreciate drept aspecte cu impact negativ asupra pietei imobiliare, rezultatele obtinute de Impact in primul trimestru al anului au fost printre cele mai bune, atat la nivel de vanzari, aferente rezervarilor din trecut, cat si la nivel de rezervari si pre-contracte, care se vor reflecta in viitor. [...] In pofida scenariilor care s-au vehiculat in ultima perioada despre o noua criza imobiliara, estimarile noastre privind vanzarile si evolutia pietei in acest an sunt optimiste", a declarat Bogdan Oslobeanu (foto), CEO Impact Developer & Contractor.

Cea mai mare parte a locuintelor rezervate in aceasta perioada sunt in cartierul Greenfield Baneasa, in cadrul celei de-a treia faze de dezvoltare - Ansamblul Platanilor, unde 192 de apartamente urmeaza a fi livrate pana la sfarsitul anului. In acest moment, faza a treia este pre-vanduta in proportie de 64%. Pentru Greenfield se lucreaza la finalizarea procesului in vederea obtinerii noului PUZ aferent fazelor Greenfield IV (Ansamblul Teilor), Greenfield V si VI, care vor fi include Greenfield Plaza, un centru comercial si de recreere.

Luxuria Domenii Residence a depasit pragul de 50% de apartamente contractate pentru prima faza de dezvoltare (232 apartamente) care urmeaza a fi livrata spre sfarsitul anului. Compania a inceput lucrarile de constructie si campania de pre-vanzare si pentru cea de-a doua faza, de 268 de apartamente, care urmeaza a fi finalizata in trimestrul al III-lea al anului 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri