Colliers International, companie de consultanta imobiliara, a fost desemnata de catre Piraeus Bank sa ofere servicii de property management pentru proiectul de spatii de birouri The Landmark din zona centrala a Capitalei. Cu acest nou proiect, intregul portofoliu administrat de catre Colliers ajunge la un total de peste 320.000 mp inchiriabili, potrivit companiei.

The Landmark este format din trei cladiri amplasate intre Piata Romana si Piata Victoriei, iar suprafata inchiriabila totala ajunge la aproximativ 22.000 mp, desfasurata pe 7 etaje (P+6). Proiectul de spatii de birouri a fost livrat la finalul anului trecut si acum gazduieste patru chiriasi - GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupa 60% din suprafata totala a cladirilor.

Colliers va oferi servicii complete de property management, de la managementul relatiei cu chiriasii, la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers mai include, pe langa The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower si Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polona 68, Allianz Office Building Brasov si Stefan cel Mare Building, precum si trei parcuri industriale in Timisoara, Brasov si Arad.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri