Dimri Construction, o subsidiara a dezvoltatorului imobiliar Y.H. Dimri, a primit in luna septembrie anul curent autorizatii de constructie pentru inca trei blocuri de apartamente in proiectul din Prelungirea Ghencea, West Towers. Cele trei noi blocuri reprezinta o continuare a primei faze de constructie.

Primul bloc din cadrul primei faze de constructie a proiectului a fost finalizat la finele lui 2016 si a cuprins un numar de 95 de apartamente, concepute pentru a putea fi cumparate si prin programul Prima Casa. In prezent, autorizatiile de constructie obtinute de catre Dimri Construction vizeaza blocurile 2,3 si 4 si vor insuma aproximativ 280 de apartamente.

Proiectul, denumit West Towers, este situat in Preungirea Ghencea, nr. 350-356. In zona, pretul pe metru patrat porneste de la 900 de euro. A doua faza a proiectul, compusa din blocurile 5-11, ar urma sa ia startul in perioada 2018-2019, potrivit site-ului de prezentare West Towers.

La finele lui 2015, Dimri Construction anunta ca a reluat planurile de extindere in Romania, cu un proiect de 1.045 de locuinte in zona Ghencea. La finalizare, Dimri West Towers va cuprinde 11 blocuri cu un total de peste 1.000 de apartamente.

Dimri International mai avea in 2015 in plan constructia a circa 1.100 de locuinte pe un teren de 50.000 mp in Pipera si a altor 550-600 de locuinte, pe un teren de 26.000 mp in Ploiesti. Compania detine trei terenuri in Bucuresti si unul in Ploiesti, dar planurile au fost amante din cauza crizei care a lovit piata imobiliara romaneasca.

Sursa foto: Dimri Construction

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri