Dezvoltatorul imobiliar British Romanian Investment Partnership a investit aproape 10 milioane de euro in constructia ansamblului New Residence Bucuresti, situat in zona Drumul Taberei - Ghencea si finalizat luna trecuta. Proiectul dispune de un grad de ocupare de 80%.

Dezvoltat pe o suprafata totala de 10.000 metri patrati, in zona Ghencea, ansamblul rezidential New Residence totalizeaza 214 de apartamente impartite in 7 tronsoane, in regim de inaltime mic (parter + 2 etaje + mansarda). Proiectul, lansat in luna iunie 2016 si finalizat in octombrie 2017, include si un numar de 14 spatii comerciale.

"Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, parinti care locuiesc in zona si investesc in apartamente pentru copiii lor, dar si investitori atrasi de ansamblul rezidential, ceea ce face ca pretul chiriilor sa fie foarte competitiv", a spus Cristian Mercioniu, director general New Residence.

Locuintele din New Residence au un pret de vanzare de 1.000 euro / mp construit, cu TVA 5% inclus. Valoarea investitiei in proiectul New Residence Bucuresti este estimata la aproximativ 10 milioane de euro.

Dezvoltatorul subliniaza ca are, de asemenea, in plan, in urmatoarele 12 luni, un ansamblu rezidential premium, cu 130 de apartamente, in zona Timpuri Noi, un ansamblu de 40 de case individuale, tip boutique, la Magurele si unul de locuinte in zona actualului complex New Residence, ce va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente de 2 si 3 camere, tot cu regim mic de inaltime.

Actionarul majoritar al British Romanian Investment Partnership este ARDC Ltd., o companie inregistrata in Marea Britanie. Prin proiectul New Residence, ARDC (UK) realizeaza a doua investitie imobiliara in Bucuresti, dupa New Residence Magurele care include 188 de apartamente, 4 spatii comerciale si 8 case de tip individual si duplex.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri