Dupa un 2017 foarte bun pe piata rezidentiala, cu cresteri de pret in prima parte si stabilizari in a doua parte, investitii importante si o imbunatatire semnificativa a serviciilor si comunicarii din domeniu, anul urmator pare sa continue in aceleasi tendinte, cea mai importanta fiind maturizarea pietei si a clientilor, considera Daniel Tudor, CEO si fondator al companiei de consultanta The Concept.

“Este o perioada de maturizare si acest lucru ma bucura. Criza a cernut printre toti jucatorii din industrie, a urmat apoi un val de crestere care a adus oamenii inapoi in domeniu, iar acum trebuie sa devenim toti mai buni, sa oferim servicii mai bune. Va fi un an foarte bun pentru proiectele in locatii cheie: centrale sau aproape de infrastructura de acces, cu facilitati urbane (gradinita, farmacie, scoala, mall, parcuri, zone sportive), care sa ii ajute pe locuitori sa castige timp si energie, nu doar sa cumpere la un pret bun”, a declarat Daniel Tudor, la emisiunea Profesionistii in Investitii.

Din punctul sau de vedere, in Bucuresti, zonele Aviatiei si Pipera vor fi efervescente in perioada urmatoare, la fel si Barbu Vacarescu, o zona cu multe terenuri unde vor incepe dezvoltari. Si Unirii/Tineretului ramane un punct de interes, dar si zona de Vest a capitalei, care are beneficiul metroului, desi este destul de aglomerata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri