2018 in piata rezidentiala: un an foarte bun pentru proiectele din locatiile cheie

Dupa un 2017 foarte bun pe piata rezidentiala, cu cresteri de pret in prima parte si stabilizari in a doua parte, investitii importante si o imbunatatire semnificativa a serviciilor si comunicarii din domeniu, anul urmator pare sa continue in aceleasi tendinte, cea mai importanta fiind maturizarea pietei si a clientilor, considera Daniel Tudor, CEO si fondator al companiei de consultanta The Concept.

“Este o perioada de maturizare si acest lucru ma bucura. Criza a cernut printre toti jucatorii din industrie, a urmat apoi un val de crestere care a adus oamenii inapoi in domeniu, iar acum trebuie sa devenim toti mai buni, sa oferim servicii mai bune. Va fi un an foarte bun pentru proiectele in locatii cheie: centrale sau aproape de infrastructura de acces, cu facilitati urbane (gradinita, farmacie, scoala, mall, parcuri, zone sportive), care sa ii ajute pe locuitori sa castige timp si energie, nu doar sa cumpere la un pret bun”, a declarat Daniel Tudor, la emisiunea Profesionistii in Investitii.

Din punctul sau de vedere, in Bucuresti, zonele Aviatiei si Pipera vor fi efervescente in perioada urmatoare, la fel si Barbu Vacarescu, o zona cu multe terenuri unde vor incepe dezvoltari. Si Unirii/Tineretului ramane un punct de interes, dar si zona de Vest a capitalei, care are beneficiul metroului, desi este destul de aglomerata.

Setari Cookie-uri