Jucatorii si consultantii din domeniul spatiilor logistice si industriale sunt de acord ca anul 2017 a fost unul foarte bun pentru acest sector al pietei imobiliare. Sanziana Pardhan, country head al P3 Romania, unul dintre principalii dezvoltatori si proprietari de spatii logistice si industriale, care a acordat un interviu pentru wall-street.ro, este de aceeasi parere.

”In mod evident anul 2017 a fost un an foarte bun pentru sectorul de spatii logistice si a fost un an bun si pentru noi. Suntem multumiti ca am livrat 65.000 de metri patrati in trei depozite, ca am reusit sa semnam contracte de prelungire cu partenerii nostri traditionali si ca am atras clienti noi in parc. Gradul de ocupare in P3 Bucharest Park este aproape de 100% si avem planuri sa ne extindem in continuare”, spune Sanziana Pardhan, country head al P3 Romania, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Planurile P3 Romania pentru acest an sunt concentrate spre cresterea in continuare a portofoliului din Romania, atat prin dezvoltarea parcului logistic existent, P3 Bucharest Park, cu un total de 370.000 de metri patrati in 14 depozite si unde compania a achizitionat inca 17 hectare de teren, cat si prin deschiderea a noi spatii atat in Bucuresti, cat si in vestul Romaniei. Aceste planuri nu duc insa lipsa de provocari.