Coldwell Banker Romania il numeste pe Bogdan Voica in pozitia de CEO

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, l-a numit la numit in pozitia de CEO pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala si in regiune.

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia Finante - Banci, si a Universitatii Bucuresti (masterat Business Consulting). Inainte de inceperea activitatii pe piata imobiliara, consultantul a activat in companii precum Bancpost sau Deloitte.

In cei peste 15 ani de experienta pe piata imobiliara, Bogdan Voica a facut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development si NEPI Rockcastle, ultima companie in care a activat inainte de numirea la conducerea Coldwell Banker Romania. In aceasta perioada, consultantul imobiliar a asistat numerosi dezvoltatori, de la investitia initiala pana la inchirierea sau vanzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat si in proiecte de revitalizare a distressed assets.

"Ca obiectiv in 2018 avem dezvoltarea teritoriala dar si dezvoltarea activitatii pe segmente de piata mai putin explorate in ultimul timp de catre Coldwell Banker in Romania, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde compania este perceputa la nivel global ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie", a declarat Bogdan Voica (foto).

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala.

Citeste si:
Georgia Cailean, noul CEO al Coldwell Banker Romania
Coldwell Banker Romania o...

Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind managerul si agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidentiale din Romania, printre care Aviatiei Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park si Onix Park in Bucuresti, Doppel Cristian, Sanpetru Residence si Transilvania Residence in Brasov si Belle Ville si Grand Hill Residence din Cluj - Napoca.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri