Printre cei mai noi chiriasi ai centrului se numara Carpeta, Casa Covenienza, R&R Boutique, Format Lady si Colin’s.

„Rezultatele obtinute in anul 2017 ne demonstreaza ca strategia de repozitionare si crestere pe care am inceput sa o implementam la finalul anului 2016, cand JLL a preluat administrarea Liberty Center, este sustenabila si ne va ajuta sa ne mentinem dinamica pozitiva de dezvoltare si pentru urmatoarea perioada. Planurile de eficientizare s-au bazat pe o regandire a mixului de chiriasi si pe extinderea zonei de entertainment, astfel incat sa oferim clientilor nostri gama de produse si servicii de care au nevoie din partea unui centru comercial de proximitate. Suntem increzatori ca ritmul de crestere se va mentine in continuare, ceea ce ne ofera posibilitatea sa investim in extinderea unor zone, cat si in lucrari de reamenajare si imbunatatire”, a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania.

Pe langa cresterea numarului de chiriasi la finalul anului 2017, imbunatatirea gradului de ocupare a Liberty Center se datoreaza si dezvoltarii zonei de petrecere a timpului liber, situata la nivelul 2 al centrului comercial, prin extinderea spatiului pentru bowling si biliard. Zona este completata de patinoarul acoperit, cinematograful Happy Cinema si zona de restaurante si fast food.

Pentru anul 2018, Liberty Center mizeaza pe o continuare a cresterii gradului de ocupare si a numarului de vizitatori, generate si de inceperea unui proiect de reamenajare, ce va incepe in a doua parte a anului si va viza parterul centrului comercial, zona de parcare, dar si zona de restaurante si entertainment de la etajul 2. Lucrarile de reconditionare se vor finaliza la inceputul anului 2019 si nu vor afecta activitatea comerciala zilnica desfasurata in interiorul mall-ului. Lucrarile vor include reconditionarea parcarii si a intrarilor in centrul comercial, improspatarea fatadelor si a suprafetelor comune, cat si reamenajarea zonei de food si entertainment.