Liberty Center, mall inaugurat pe 31 octombrie 2008, a fost printre cele mai afectate centre comerciale in timpul crizei. Situatia economica dificila, cu efecte asupra consumului, nu a fost insa singura problema a mall-ului din sectorul 5 care, la momentul deschiderii, avea un grad de ocupare ”destul de ridicat”, dupa cum spune Corina Stamate, center manager JLL Romania, companie de consultanta imobiliara care a preluat administrarea Liberty Center in noiembrie 2016.

„Prin prisma situatiei economice si a deschiderii unor noi centre comerciale, de tip destinatie, precum AFI Cotroceni, care este totusi la o distanta relativ apropiata, Liberty Center a ajuns sa nu-si mai gaseasca o pozitionare foarte concreta pe piata, oamenii simtind lucrul acesta si mutandu-se spre alte zone unde gaseau mai multe optiuni”, spune Corina Stamate, center manager JLL Romania, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont