Prima etapa a constructiei a inceput luna aceasta si va genera doua cladiri care vor insuma 190 de locuinte, deservite de 228 de locuri de parcare supraterana, potrivit dezvoltatorului AFI Europe. Prima etapa a constructiei AFI City va fi incheiata, conform estimarilor, in vara anului 2019.

Compania TGC a fost desemnat drept contractor general pentru aceasta prima faza a proiectului. Odata finalizate toate etapele, proiectul rezidential va include zone verzi, facilitati pentru activitati sportive si spatii de joaca. AFI City va fi construit in proximitatea statiei de metrou Laminourului.

Proiectul va include mai multe tipuri de apartamente, in urma unei investitii de 16 milioane de euro. De asemenea, proiectul este pre-certificat "Green Homes" de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). AFI City va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri patrati din Bucurestii Noi (sectorul 1 din Bucuresti).

AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Centrul comercial se intinde pe o suprafata inchiriabila de aproape 90.000 metri patrati (GLA) si este vizitat in medie de peste 50.000 de clienti pe zi. In octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafata inchiriabila (GLA) de 34.000 de metri patrati.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe Romania a dezvoltat AFI Park, un parc de business de clasa A in Bucuresti. AFI Park ofera 70.000 metri patrati de spatii de birouri, ocupate de companii multinationale din domeniu IT&C. In prezent, AFI Europe Romania dezvolta in centrul orasului Brasov proiectul AFI Brasov, care include un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati si doua cladiri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 25.000 de metri patrati.

Citeste si:
Cum se lucreaza pe cel mai nou santier de apartamente din Expozitiei
Parcului20, cel mai recent...

Pe segmentul de birouri, AFI Romania are in dezvoltare AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati, aflat in apropierea hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului Romaniei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce investitii sa faci pentru confort maxim in locuinta ta