Operatorii de spatii de co-working au inchiriat in prima jumatate a acestui an spatii de birouri de aproape 20.000 de metri patrati in cladiri existente sau aflate in dezvoltare in Bucuresti, avand o pondere de 13,4% in volumul total de tranzactii, estimat la aproximativ 150.000 de metri patrati, potrivit datelor Cushman & Wakefield Echinox.

"Miza acestor firme sunt atat liber profestionistii si start-up-urile, cat si companiile care pot si doresc sa le ofere angajatilor posibilitatea de a lucra dintr-un alt birou, situat mai aproape de casa, pentru a reduce din timpul petrecut in trafic. In conditiile in care traficul din Bucuresti continua sa fie un factor major de disconfort, iar presiunea pe atragerea si mentinerea fortei de munca este ridicata, companiile gasesc solutii pentru a-si mentine angajatii eficienti si fericiti", apreciaza Madalina Cojocaru (foto), partner, office agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont