Superhippo, jucator din industria de gaming freemium, a inchiriat o supraata de 1.250 de metri patrati in prima cladire din proiectul de spatii de birouri Campus 6, dezvoltat de Skanska.

Superhippo, companie producatoare de jocuri video, detine peste 40 de titluri in portofoliu distribuite pe multiple platforme. Complexul Campus 6 este situat in proximitatea mijloacelor de transport in comun si va cuprinde patru cladiri cu o suprafata totala de 81.000 metri patrati.

Cladirile 2, 3 si 4 vor fi certificate WELL. Campus 6 cuprinde zone verzi de interactiune dotate cu prize electrice si Wi-Fi, un amfiteatru care pot gazdui intruniri de business si sociale, restaurante si cafenele cu terase.

CA Immo a achizitionat recent cladirea de birouri Campus 6.1 din Bucuresti de la Skanska, iar valoarea tranzactiei imobiliare este de aproximativ 53 milioane de euro. Campus 6.1 este o cladire de spatii de birouri, clasa A, oferind 22.000 mp GLA. aflata in zona de centru-vest a Bucurestiului, in vecinatate cu Universitatea Politehnica. Finalizarea cladirii este planificata pentru Q3 2018; pana la finalul anului cladirea va avea un grad de ocupare de 100%.

Citeste si:
Un afacerist turc a investit 14 mil. euro in doua cladiri de birouri
TC Capital, controlat de omul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Skanska, 38.000 mp de birouri inchiriati in Campus 6 si Equilibrium