Depaco, unul dintre jucatorii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, parte din grupul industrial TeraPlast, a devenit prima fabrica romaneasca ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperisuri si invelitori. Producatorul a obtinut acreditarile necesare din partea Ministerului Educatiei Nationale, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, si a Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala.

Cursurile se vor desfasura in cadrul Scolii Wetterbest, o initiativa lansata de companie in anul 2015 si in cadrul careia au fost instruiti pana acum peste 1.500 de montatori.

Participantii la cursul de perfectionare pentru meseria „Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori” vor dobandi cunostinte avansate despre: organizarea locului de munca, asigurarea calitatii lucrarilor executate, intretinerea echipamentelor de lucru, pregatirea lucrarilor de tinichigerie, confectionarea elementelor de tinichigerie, montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protectie din tabla pentru lucrari de izolatii termice la instalatii tehnologice, realizarea invelitorilor pentru acoperisuri, aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta precum si aplicarea normelor de protectie a mediului inconjurator.

"Intr-o lucrare de constructii calitatea punerii in opera este cel putin la fel de importanta ca cea a materialelor folosite. Din experienta noastra, majoritatea problemelor apar la montaje si este un lucru general in industria constructiilor", a declarat Valeriu Irimescu, CEO Depaco.

Cursul va fi impartit in module si va avea o durata de 40 de ore. Va cuprinde atat sesiuni de pregatire teoretica (in sala de curs), cat si practica (in atelier). "Ambele tipuri de sesiuni vor beneficia de materiale de suport, pentru partea teoretica punandu-se la dispozitia cursantilor documentatie specializata, iar pentru pregatirea practica existand standuri de lucru dotate cu tot ceea ce este necesar", potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri